Cursus Fiscaal Agrarische Actualiteiten 2019

Een terugkerende korte cursus om u up-to-date te houden met de agro-fiscale ontwikkelingen. U kunt zich nu inschrijven voor de bijeenkomsten in april en november 2019.

 

De cursus van 14 november in Drachten is vol!

 

Docent
Petrus Zijlstra (werkzaam bij Bastide Advocaten & Fiscalisten) verzorgt periodiek bijeenkomsten voor diverse accountants- en administratiekantoren waarbij de laatste jurisprudentie en praktijkervaringen behandeld worden en waarbij er ruimte is voor inbreng van eigen vragen of casussen.

Opzet en inhoud
De bijeenkomsten beginnen om 16.00 en eindigen om 18.00. Ontvangst is vanaf 15.45.

De insteek van de cursussen zal een praktische benadering zijn van de relevante fiscale regelgeving en de zaken waar een accountant, administrateur of agrarisch bedrijfsadviseur in de praktijk mee te maken heeft. Om die reden is er ook de mogelijkheid tot inbreng van eigen casussen en vragen.

Kosten
Als u in het voor- en het najaar deelneemt, bedragen de kosten van de cursus € 180 (exclusief BTW) per persoon. Neemt u deel aan één van de beide cursussen dan zijn de kosten € 95.

Annuleringsvoorwaarden
Na inschrijving kan er kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk twee weken voor de startdatum van de cursus. Bij latere annulering is 50% van de kostprijs verschuldigd. Vervanging door een collega is altijd mogelijk.

Aantal deelnemers
Om een goede en betrokken sfeer mogelijk te maken, is er een maximum van 20 deelnemers per cursus.

PE-punten
Het aantal punten voor het Register Belastingadviseurs zal naar verwachting 2 PE-punten zijn. Bent u lid van het NBA dan dient u voor de eigen registratie zorg te dragen. Voor NOAB-leden kan een bewijs van deelname worden verstrekt.

Locatie
De bijeenkomsten vinden plaats in het Van der Valk Hotel te Drachten (Lavendelheide 4) en Assen (Balkenweg 1).

 

Neemt u gerust vrijblijvend contact op

050 313 51 45