Cursus Civiel Rechtelijke Actualiteiten 2019

Een korte cursus om u up-to-date te houden met civiel rechtelijke ontwikkelingen. U kunt zich nu inschrijven voor de bijeenkomsten in oktober 2019.

 

Docent
Mr. G.C.A. (Trudy) Dwarshuis (werkzaam als advocaat bij Bastide Advocaten & Fiscalisten) verzorgt een bijeenkomst voor diverse accountants- en administratiekantoren waarbij de laatste jurisprudentie en praktijkervaringen behandeld worden en waarbij er ruimte is voor inbreng van eigen vragen of casussen.

Opzet en inhoud
De bijeenkomsten beginnen om 16.00 en eindigen om 18.00. Ontvangst is vanaf 15.45.

De insteek van de cursussen zal een praktische benadering zijn van de relevante civiele regelgeving en de zaken waar een accountant, administrateur of agrarisch bedrijfsadviseur in de praktijk mee te maken heeft. Om die reden is er ook de mogelijkheid tot inbreng van eigen casussen en vragen. Specifiek worden een aantal actualiteiten op het gebied van arbeids- en huurrecht (niet pachtrecht) behandeld.

Kosten
De kosten voor deze cursus bedragen € 95 per deelnemer.

Annuleringsvoorwaarden
Na inschrijving kan er kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk twee weken voor de startdatum van de cursus. Bij latere annulering is 50% van de kostprijs verschuldigd. Vervanging door een collega is altijd mogelijk.

Aantal deelnemers
Om een goede en betrokken sfeer mogelijk te maken, is er een maximum van 20 deelnemers per cursus.

PE-punten
Er kan een bewijs van deelname worden verstrekt.

Locatie
De bijeenkomsten vinden plaats in het Van der Valk Hotel te Groningen-Hoogkerk.

 

Neemt u gerust vrijblijvend contact op

050 313 51 45